Triggerpoints

 

Triggerpoints (knopen in spieren) zijn de oorzaak van veel pijnklachten. Vaak wordt gedacht dat de oorzaak ligt op de plek waar men de pijn voelt. Die pijn trekt immers de aandacht en kijkt men niet verder dan wordt de oorzaak nooit achterhaald.

De triggerpoint is een kleine verkramping in een spier die niet alleen in die spier pijn veroorzaakt, maar dus ook op andere plaatsen.

Effect

Veel mensen hebben onverklaarbare pijnen die niet goed behandeld kunnen worden: je moet ermee leren leven, zegt men dan. Mensen leggen zich hier vaak bij neer, gaan vroeg naar bed of nemen regelmatig pijnstillers. Heel vaak is het zo dat deze pijnen veroorzaakt worden door triggerpoints.

Een triggerpoint-behandeling biedt uitkomst wanneer u last heeft van:

  • Hoofdpijn
  • Pijn in nek- en kaak
  • Onderrug
  • Tennisarm
  • Pijn in gewrichten als schouder, pols, heup, knie en enkel

Duur

Het begin van deze massage bestaat uit onderzoek om een goed beeld te krijgen waar de punten zich bevinden en waarom. Vervolgens wisselen behandelen en onderzoeken elkaar af. Als uw klachten duidelijk vermindert of verdwenen zijn is de behandeling af. Vaak duurt dit deel 30 minuten, maar een korte verwen-massage van 15 á 30 minuten zult u zeker waarderen. De triggerpoint zijn namelijk altijd gevoelig tot pijnlijk.

Prijzen

Prijs losse massage van 60 min. is € 69,-
(inclusief voorrijkosten voor Soest en omgeving)

Elke extra 15 min. kost € 10,-
Bij afmelding binnen 24 uur € 30,-

Ook op kantoor

De fysiomasseur geeft niet alleen massages maar kan ook letsel onderzoeken (acuut of chronisch), behandelen en er over adviseren.

Massage op de werkvloer is een mooi sociaal gebaar van bedrijven die een visie hebben over het welzijn van hun medewerkers. Werknemers waarderen die positieve en persoonlijke aandacht enorm. Dit komt de betrokkenheid van de werknemers onderling en voor het bedrijf ten goede.

Het ziekte verzuim kan door een heldere geest en ontspannen lichaam dalen. Massage is geen luxe!

Door de energie toename en een heldere frisse inzet voor het bedrijf, zal de productie niet alleen gelijk blijven, maar zelfs toe kunnen nemen.

Contact

TISM Masseur
Michel Bartelds
Oranjelaan 28
3761 BX SOEST

Tel: 06-47766060

Openingstijden

10.00 - 22.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken: