Buik

massage

 

Ook de buikorganen kunnen verstarren. De oorzaak hiervan is zelden te achterhalen, maar middels grondig onderzoek is wel te ontdekken welke organen dit zijn en welke ( hulp-) organen en spieren hierbij betrokken zijn.

Door deze organen weer te bewegen, kunnen de spieren hun hulp stoppen en zo ontstaat er ontspanning en bewegingsvrijheid in gewrichten en spieren.

Effect

Door het onderzoek nog eens uit te voeren, ziet / ondervind u zelf wat de winst van deze behandeling is. Overigens kan dit onderzoek ook de winst van de andere methoden laten zien.

Deze aanpak geeft ons dus bewijs en motivatie om op het gevonden pad verder te gaan.

Prijzen

Prijs losse massage van 60 min. is € 69,-
(inclusief voorrijkosten voor Soest en omgeving)

Elke extra 15 min. kost € 10,-
Bij afmelding binnen 24 uur € 30,-

Ook op kantoor

De fysiomasseur geeft niet alleen massages maar kan ook letsel onderzoeken (acuut of chronisch), behandelen en er over adviseren.

Massage op de werkvloer is een mooi sociaal gebaar van bedrijven die een visie hebben over het welzijn van hun medewerkers. Werknemers waarderen die positieve en persoonlijke aandacht enorm. Dit komt de betrokkenheid van de werknemers onderling en voor het bedrijf ten goede.

Het ziekte verzuim kan door een heldere geest en ontspannen lichaam dalen. Massage is geen luxe!

Door de energie toename en een heldere frisse inzet voor het bedrijf, zal de productie niet alleen gelijk blijven, maar zelfs toe kunnen nemen.

Contact

TISM Masseur
Michel Bartelds
Oranjelaan 28
3761 BX SOEST

Tel: 06-47766060

Openingstijden

10.00 - 22.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken: