Stoel

massage

 

Mensen die de hele dag bureauwerk verrichten, lopen snel kans op rug-, nek- en schouderklachten. De stoelmassage is dé ideale manier om op uw werk gemasseerd te worden.

Een behandeling (die een combi is van zowel Chinese drukpuntmassage als van de klassiek massagetechnieken) is kort, effectief en kan eenvoudig tussendoor gegeven worden.

Effect

U zit heerlijk in een speciale stoel en gedurende 20 minuten krijgen uw schouders, hoofd, nek, rug, armen en handen alle aandacht met als resultaat dat de doorbloeding wordt bevorderd en het zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Kortom: een genot voor lijf en leden!

Waarom een stoelmassage?

  • Heerlijk ontspannen
  • Werkt preventief
  • Lichamelijke klachten nemen af
  • Na 20 tot 30 minuten fit en vitaal
  • Even niet meer aan werk denken
  • Stimuleert de energiebanen
  • Kan klachten als RSI helpen voorkomen

De stoelmassage hoeft overigens niet alleen op de werkvloer gegeven te worden. Ook op locatie kan TISM bij u langskomen: in de winkel, op beurzen, tentoonstellingen, feesten, congressen of andere evenementen.

Prijzen

Prijs losse massage van 60 min. is € 69,-
(inclusief voorrijkosten voor Soest en omgeving)

Elke extra 15 min. kost € 10,-
Bij afmelding binnen 24 uur € 30,-

Ook op kantoor

De fysiomasseur geeft niet alleen massages maar kan ook letsel onderzoeken (acuut of chronisch), behandelen en er over adviseren.

Massage op de werkvloer is een mooi sociaal gebaar van bedrijven die een visie hebben over het welzijn van hun medewerkers. Werknemers waarderen die positieve en persoonlijke aandacht enorm. Dit komt de betrokkenheid van de werknemers onderling en voor het bedrijf ten goede.

Het ziekte verzuim kan door een heldere geest en ontspannen lichaam dalen. Massage is geen luxe!

Door de energie toename en een heldere frisse inzet voor het bedrijf, zal de productie niet alleen gelijk blijven, maar zelfs toe kunnen nemen.

Contact

TISM Masseur
Michel Bartelds
Oranjelaan 28
3761 BX SOEST

Tel: 06-47766060

Openingstijden

10.00 - 22.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken: