Energetische

massage

 

Een energetische massage behandelt naast de lichamelijke klachten ook de emotionele. Deze massage heeft een weldadige, ontspannende werking.

Door het verbeteren van de (energetische) doorstroming en het opheffen van eventuele blokkades, krijg je de kans om je hele lichaam intens te voelen, te genieten en alles even helemaal los te laten.

Effect

De energetische massage is er op gericht de balans in het lichaam te herstellen en om de energiestroom weer op gang te helpen. Door de warmte die tijdens de massage vrijkomt, krijg je een gevoel van diepe ontspanning, welbehagen en rust.

De massages zijn geschikt voor iedereen, bijvoorbeeld bij fysieke klachten, pijn, stress, burn-out, oververmoeidheid, gespannen zijn en onrustgevoelens..

Positieve effecten:

  • Vermindering hoofdpijn
  • Een verbeterde weerstand
  • Regelmatige ademhaling
  • Een betere nachtrust
  • Een betere energieverdeling in het lichaam

Duur

Deze massage duurt vaak een uur of langer. De stilte in deze massage mag niet door de stopwatch afgebroken worden. Uw tempo van ontspanning bepaald wanneer de massage volledig is.

Prijzen

Prijs losse massage van 60 min. is € 69,-
(inclusief voorrijkosten voor Soest en omgeving)

Elke extra 15 min. kost € 10,-
Bij afmelding binnen 24 uur € 30,-

Ook op kantoor

De fysiomasseur geeft niet alleen massages maar kan ook letsel onderzoeken (acuut of chronisch), behandelen en er over adviseren.

Massage op de werkvloer is een mooi sociaal gebaar van bedrijven die een visie hebben over het welzijn van hun medewerkers. Werknemers waarderen die positieve en persoonlijke aandacht enorm. Dit komt de betrokkenheid van de werknemers onderling en voor het bedrijf ten goede.

Het ziekte verzuim kan door een heldere geest en ontspannen lichaam dalen. Massage is geen luxe!

Door de energie toename en een heldere frisse inzet voor het bedrijf, zal de productie niet alleen gelijk blijven, maar zelfs toe kunnen nemen.

Contact

TISM Masseur
Michel Bartelds
Oranjelaan 28
3761 BX SOEST

Tel: 06-47766060

Openingstijden

10.00 - 22.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken: