Fysiomasseur

N

38 jaar kennis en ervaring als fysiotherapeut/masseur

N

Advies & coaching voor en na de massage

N

7 dagen per week beschikbaar van 08.00 tot 22.00 uur

N

Thuis of op kantoor

N

TISM = Thuis In Specifieke Massages

Michel & Visie

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Michel, een ervaren fysiotherapeut/masseur met een enthousiaste klantenkring in Soest en omstreken. Al vele jaren help ik mensen om gezond met lijf en leden om te gaan en balans te creëren tussen lichaam en geest. Ik doe dat op een betrokken wijze, vol passie, motivatie en persoonlijke aandacht. Omdat iedereen anders is.

Mijn professionele leven is langs vele stations gegaan, van praktijk tot sportschool. Honderden mensen hebben mij hun verhaal verteld, hebben zich door mij laten behandelen. Ik heb daardoor geleerd om naar de mens op diverse niveaus te kijken, waarbij lichaam en geest onlosmakelijk zijn verbonden.

Fit en gezond

In veel culturen is de massage onderdeel van het dagelijks leven. Niet alleen ter ontspanning, maar vooral een manier om fit en gezond te blijven. Ook in Nederland gaan wij dat steeds meer beseffen. De technieken die ik gebruik werken ontspannend en vitaliserend. Spierspanningen zullen drastisch verminderen of verdwijnen, klachten worden verholpen en blokkades worden opgeheven. Heeft u last van nek, rug of schouder? Lijdt u aan slapeloosheid? Of zijn het uw gewrichten die opspelen? Mijn massages zijn een zeer effectieve manier om te voorkomen, te herstellen, te ontspannen en op te laden.

Lichaam en geest

Klachten komen dikwijls voort uit bepaalde emoties. Uit blokkeringen, stress, spanning. Deze veroorzaken spierspanningen, zonder dat u zichzelf daarvan bewust bent. Ik wil u daarbij helpen, op basis van vertrouwen en begrip. Zodat u daar in de toekomst rekening mee kunt houden en de preventieve waarde van mijn behandelingen leert kennen.

Thuis in massages

We leven in een drukke maatschappij, waarin veel van ons wordt gevraagd. Dat heeft z’n weerslag op ons lichaam. We raken in onbalans en lichamelijke en emotionele klachten steken de kop op. Ik help u graag om deze klachten aan te pakken. Ik doe dat niet vanuit mijn eigen praktijk, maar bij u thuis! Waarom? Omdat ik besef dat échte ontspanning vooral in je eigen, vertrouwde omgeving kan plaatsvinden. Als eerste fysiomasseur in Soest kom ik bij u langs, in plaats van andersom.
En dat is best makkelijk.

De basis van mijn massages is gebaseerd op

Vertrouwen
Begrip
Effectiviteit

Ik doe dit met liefde voor het vak en omdat ik graag mensen wil helpen. Men is nooit te oud om te leren ontspannen en wanneer ik daarbij kan helpen, is een massage voor mij pas echt geslaagd.

Graag tot ziens. Bij u thuis!

Michel Bartelds

Contact

TISM Masseur
Michel Bartelds
Oranjelaan 28
3761 BX SOEST

Tel: 06-47766060

Openingstijden

10.00 - 22.00 uur

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken: